Com a casa. res!

per anar fent boca...

Hola ! així que pugui començarem a penjar les receptes del menjars típics d'aquesta Setmana Santa: panadons, bacallà a la llauna, croquetes de bacallà, mona ... per anar fent dentetes!

 

Teresa

Comentarios

Hola, moltes felicitats pel bostre blog!!! De debò, m\'encanta! Estic visquen a Alemanya i trobo a faltar els sabors de la nostre terra...i ves per on! us he trobat i... mai he sigut molt bona cuinera, amb el vostre blog em surten plats de primera!! Ho trobo molt interessant i faré tantes receptes com pugui!!! Gràcies per compartir-ho Helga Lamela

tresa hola soc l \' antonieta estic buscan la recepta per fer el pa de pessic i no l`he trobada, ja ens veurem per isona

hola!!! avui per casualitat he trobat aquest blog, i m´ha fet molta il.lusio, buscaba una recepte, pollastre deshossat i farçit. Moltes felicitatats !!! doncs per el poc que he vist , crec que es moklt interessant.Soc aficionada a la cuine encare que no tinc molt temps per dedicari. ( perdoneu les faltes )

Hola!! M\'agrada molt el vostre blog!! Crec que provaré totes les receptes!! Alguna recepte per fer al microones?? Per fer amb nens el microones és ideal!! És ràpid i això pels nens és important, perquè gaudeixen dels resultats ben de pressa , no intervé foc i això és una tranquil.litat pels pares i els inicia en el món apassionant de la cuina!!.

moltes felicitats pel 1 er. any!! bon blog, el recomanaré!!!

Quina sort de conèixer aquest blog. Ara a casa meva és lleparan els dits. Esther.

Añadir un Comentario: