Com a casa. res!

COCA DE CABELL D'ÀNGEL

 

Coca de cabell d'àngel

http://comacasa-res.blogspot.es/img/cocacabell2.jpg  http://comacasa-res.blogspot.es/img/COCACABELL.JPG

Ingredients

  • 1 o 2 làmines de pasta de full
  • 1 pot de cabell d'àngel  ( Mercadona en té, i és bona)
  • pinyons
  • sucre
  • 1 ou

Preparació:

Si la fem sensera necessitarem dues làmines de pasta de full. Si en tenim una el que farem és  omplir de cabell d'àngel només la meitat i per tancar-la doblem la làmina, que si és rodona ens quedarà una mitja lluna. (una empanadilla gran)


Posar a la safata del forn la làmina de pasta de full. Escampar per sobre el cabell d'àngel, deixant un marge d'un dit a tot el voltant, amb l'ajut d'un pinzell pintem aquest marge amb ou batut . Cobrim amb l'altra làmina de pasta de full (o bé doblem la mateixa)i marquem tota la vora amb una forquilla (mullada perquè no s'enganxi), així les dues làmines queden sellades. Amb unes tisores podem fer una talls al voltant, aquests al coure s’obriran una mica  i quedarà un acabat més curiós. Punxar una mica la pasta de full perquè no pugi tant, pintar-la amb la resta d'ou batut, espolsar-la amb sucre i posar els pinyons.

Un cop freda, amb sucre glaç (el posem en un sedàs o colador) podem empolvorar-la

Forn preescalfat

 Coure la coca a 190º fins que sigui daurada, uns 30 minuts.

 

 

Tant si la feu rodona, quadrada o de mitja lluna queda molt ben presentada, i sobretot és molt bona.

Comentarios

Està de mort, i tant fàcil

Añadir un Comentario: