Com a casa. res!

Per la vista... pastanaga!

Pastís de pastanaga     

Ingredients

+/-  400-500g pastanaga ratllada

200g de sucre (opcional de canya)

200g de farina

100g de mantega

1 sobre llevat (Royal)

4 ous

 

Ratllar la pastanaga i barrejar-la bé amb el sucre, afegir-hi la mantega desfeta (microones), la farina i el llevat (podem tamisar la farina i el llevat amb un colador fi), batem els ous i els afegim a la massa, barrejant molt bé, costa una mica de lligar-la, hem d'aconseguir una massa homogènia.

 

Abocar-ho en un motlle, engreixat i enfarinat o com fem habitualment (també va molt bé folrar el motlle amb paper vegetal i untar-lo amb mantega).

 

+ -  40-50 minuts al forn a 180° (preescalfar el forn). Per saber si està cuit el punxem, si el palet o agulla surt sec, ja el tenim cuit.

Desemmotllar en fred.

 

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: