Com a casa. res!

Aula Boqueria. Dijous 17.04.2008

Avui he assistit a l'aula de la Boqueria,  al taller "La Cuina de Mercat" a càrrec d'Iker Erauzkin. La veritat és que hem passat tres hores divertides, cuinant i menjant. M'ha agradat molt perquè ens hem pogut posar davant mateix de l'Iker per veure'l cuinant. Us poso la web de la Boqueria per si voleu fer un cop d'ull  www.boqueria.inf . Llàstima que aquests tallers els fan al matí, però avui m'hna comentat que igual tornen a provar de fer-los també per les tardes, es veu que en un principi ja ho feien i per poca concurrència van deixar de fer-ho. . Si entreu veureu que fan moltes activitats, està molt bé.

Avui hem fet pitzzes artesanals i quiches; filet de vedella amb foie amb salsa Perigord amb trufa i múrgoles i biscuit de formatge banyat amb caramel de fruites i llavors. Us poso la recepta de la pizza. Jo demà la farè, a veure si em surt tant bona.

 

PIZZA

 

Base

 

250 g de farina

un bon raig d'oli d'oliva

sal

8-10 g de llevat (opcional) si n'hi posem la bse surt més gruixuda, no tant cruixent

100 ml d'aigua

(podem afegir-hi orenga seca)

 

Farcit base de la pizza

 

Tomàquet fregit

Formatge Mozzarela

Parmesà ratllat

Orenga fresca

 

Preparació

 

En un bol barregem mig got d'aigua amb uns 50 g de farina, la sal i l'oli i el llevat ( si n'hi posem), fins que tinguem com un puré o papilla (d'aquesta manera evitarem que a l massa ens quedin gromulls). Anem afegint farina, tanta com admeti la massa, aquesta ha de ser una massa llisa i homogènia. L'estirem amb un curró i la posem a la safata del forn, i pasem a farcir-la: primer el tomàquet per tota la base, tallem la mozzarela i la distribuim per sobre del tomàquet, tallem l'orenga i l'escampem per sobre, i hi anem afegint els ingredients que vulguem. Per sobre ratllem parmesà. (Si hem posat llevat a la massa, abans de farcir-la, la deixem reposar uns 30 minuts).

 

Animeu-vos !!!

 

 

 

 

 

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: