Com a casa. res!

PA DE VIENA

De receptes de pa n’hi ha moltes, aquesta és una adaptació meva d’entre unes quantes que he anat provant. L’aspecte és molt bo, però encara ho és més el gust, està boníssim! A més a més, et deixa tota la casa perfumada, d’aquella olor de pa acabat de fer.

Si teniu la panificadora, proveu de fer-lo, us agradarà.

 

PA DE VIENA

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/paviena.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/paviena2.jpg

Ingredients:

 

260 g de llet

1 ou batut

2 culleradetes de sal

50 g de sucre

500 g de farina ( jo la poso de l’especial per a reposteria)

40 g de mantega

20 g de llevat fresc

 

Panificadora:

Programa esponjós, mida II

 

Al recipient de la panificadora posem la llet, l’ou batut, la farina, la sal, el sucre i el llevat fresc esmicolat. La mantega l’anem afegint a trossets mentre es va amassant.

Comentarios

´Boníssim! He estrenat la meva panificadora amb aquesta recepta i ha estat un èxit! Moltes gràcies! Marta

Añadir un Comentario: