Com a casa. res!

Maduixes

 

Aquesta recepta és de la classe que va fer la Mireia Carbó el passat 21 d’abril. La vaig fer aquest diumenge i va agradar molt, tant la presentació ( que és espectacular) com el gust.

La Mireia fa classes al Club Social Caprabo, la veritat és que estan molt bé, i el resultat de les receptes que fa quan les proves a casa sempre són d’un  èxit assegurat.

Si entreu a la pàgina de Caprabo trobareu tota la informació.

 

Pastís de maduixes i crema de vainilla

 

 http://comacasa-res.blogspot.es/img/pastismaduixa1.jpg http://comacasa-res.blogspot.es/img/pastismaduixa2.jpg

 

Ingredients:

 

-  una base de pa de pessic (*)

 

Per a la crema:

 

-   ½ litre de llet

-   100 g de sucre

-   4 rovell d’ou

-   30 g de maizena

-   1 beina de vainilla

-   250 g (aprox.) de maduixes naturals

-   xocolata negra ( per fondre)

 

Elaboració:

 

Barregem els rovells amb la maizena i una mica de llet.

 

Bullim la resta de llet amb el sucre i la vainilla (obrim la beina, rasquem les llavors i ho posem tot amb la llet)

 

Afegim la llet a la barreja d’ous, ho colem i posem al foc, remenant constantment perquè no s’enganxi, quan hagi espessit la traiem del foc i la posem en un bol perquè es refredi (amb paper film cobrim la crema de manera que la toqui, amb la mà premem suaument- d’aquesta manera evitem que al refredar-se es faci crosta-)

 

Aboquem la crema freda sobre la base del pastís i l’anem cobrint amb les maduixes, que prèviament haurem rentat i tallat en làmines (agafem les maduixes més o menys de la mateixa mida)

 

Podem acabar de guarnir-lo amb xocolata. Desfem al microones xocolata negra, fem una paperina amb paper vegetal i anem tirant per sobre les maduixes cordonets de xocolata.

 

*  a Caprabo venen unes bases (alemanes, no recordo el nom) que tenen una mica de fons, i just és la mida perfecta per aquesta recepta.

Comentarios

Hola!! Que gran idea el blog de cocina!!, muy muy pero que muy bien. Os prometo que un fín de semana me pongo manos a la obra con alguna de las recetas. Felicidades!

Añadir un Comentario: