Com a casa. res!

Pels formatgers...

Pastís de formatge fresc (boníssim!)

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/pastisform1.jpg http://comacasa-res.blogspot.es/img/pastisform2.jpg

Ingredients

250 gr. de formatge Quark
250 gr. de formatge Mascarpone
150 gr. de galetes maria o digestive
100 gr. de mantega
100 gr. de sucre
50   ml de nata líquida

suc de mitja llimona ( uns 15 ml)
3 fulles de gelatina

Culis de fruits

Melmelada de maduixa o fruits vermells
1 full de gelatina

 

Preparació


-
Esmicolem les galetes
-Fonem la mantega al microones
-Barregem la mantega amb les galetes
-Cobrim la base motlle amb la barreja de galeta i mantega  perquè quedi una base sòlida (reservem a la nevera)
-En un bol posem aigua freda hi posem es fulles de gelatina per hidratar-les
-En un bol gran posem el formatge Quark
-Afegim el sucre i amb la barilla manual barregem bé
-Incorporem el mascarpone i el suc de llimona
-Amb la barilla barregem bé fins que tinguem una massa homogènia
-Escalfem la nata líquida al microones
-Hi afegim les fulles de gelatina i remenem perquè es desfacin i ho afegim a la barreja anterior, remenant bé perquè quedi tot ben integrat
-Aboquem la preparació en el motlle que tenim preparat
-Deixem reposar a la nevera com a mínim unes 4 hores, perquè qualli

 

Culis de melmelada

En un bol posem la melmelada amb una cullerada d’aigua; escalfem una mica al microones, ho passem per un colador fi, amb l’ajuda d’una cullera  fem que la melmelada vagi passant. Obtindrem un culis de la fruita. Tornarem a escalfar una mica per a desfer-hi una fulla de gelatina que haurem hidratat amb aigua freda. Ho aboquem per sobre del pastís i deixem refredar

 


Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: