Com a casa. res!

Coca d'albercocs

Aprofitant les fruites de temporada, vaig fer una coca amb uns quants albercocs que quedaven a la fruitera. Queda molt esponjosa, suau i bona de menjar. Es pot fer amb qualsevol altra fruita que tingueu, jo també l'he fet amb poma, tallada a daus, d'aquesta manera podem aprofitar fruita que està una mica tocada i que acabarem tirant.

Proveu-la que us agradarà.

Coca d'albercocs

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/pastisalbercoc.jpg http://comacasa-res.blogspot.es/img/pastisalbercoc1.jpg

Ingredients:

 

-        3 ous (200 g)

-        140 g de sucre glaç

-        70 g de mel

-        200 g farina

-        15 g de llevat Royal

-        2 g de sal

-        180 g de mantega

-        Un polsim de canyella (opcional)

-        X  unitats d’albercocs ( 8-10 depenent del motlle)

 

Preparació :

 

-        Muntem (si tenim batedora elèctrica millor) els ous amb el sucre, fins que tinguem una barreja consistent, doblarà el seu volum.

-        Afegim la mel i la canyella en pols (opcional)

-        Amb la batedora a marxa lenta afegim la farina, el llevat i la sal, que prèviament haurem barrejat i tamisat.

-        Batem a marxa ràpida  un a dos minuts

-        Aboquem la massa en un motlle (24 cm), el tapem amb paper film i deixem reposar ½ hora. Passat el temps, traiem el film, i repartim els albercocs (que haurem partit pel mig i tret el pinyol)

-        Tirem por sobre sucre (normal) i el coem, amb forn preescalfat, a 200º, durant 25-35 minuts (depenent del forn)

Comentarios

Està bonissima, jo li he afegit una mica de Cointreau abans d\'enfornar. La coca te tendència a quedar homida pel davall degut a que quan puja els albercocs queden a la part inferior.

Trobo a faltar els 180 g de mantega a la preparació. On van ? El sucra glaç, es el mes refinat que té una textura com de farina?? Graciès per esclarir-me aquest punts i aprofitar els albercocs de temporada. Montse

Avui en tinc jo d\'albercocs i m\'agrada la teva recepta, me la apunto. PTNTS Dolça

Añadir un Comentario: