Com a casa. res!

Galetes de coco i xocolata

Aquestes galetes les vaig trobar en un blog, no recordo quin exactament, si ho trobo ho escric. Les vaig fer per aquests dies de les festes de  "La Mercè". Són molt bones i van bé en qualsevol moment, amb el cafè, te,.L'he adaptat una mica, aquí estan tal com les vaig fer jo.(no recordo si el blog era: ataula.blogspot, molt interessant de visitar)

 

GALETES DE COCO i XOCOLATA

Ingredients:
- 180g farina
- 100g xocolata negra (70%)
- 100g mantega pomada
- 100g sucre
- 100g coco ratllat
- 1 ou
- 1/2 culleradeta d’extracte de vainilla
- un pessic de sal
- ½  culleradeta de llevat (Royal)

Amb les barnilles elèctriques, barregem la mantega amb el sucre fins que tinguem una crema blanquinosa. Afegim l'extracte de vainilla, l'ou, la farina tamisada, la sal i el llevat, barregem molt bé amb una espàtula, queda una massa consistent.
Afegim el coco ratllat i la xocolata, que haurem tallat a trossets petits, esmicolada,  i barregem tot molt bé.
Donem forma de rul·lo a la massa, la mida de diàmetre que vulguem que tinguin les galetes, l’enrosquem amb paper film i deixem reposar a la nevera unes dos hores, si és més no passa res.

Traiem el rul·lo de la nevera, desemboliquem i anem tallant rodanxes d’uns 5mm aprox., les anem col·locant a la safata del forn, que tindrem preparada amb paper vegetal perquè no se’ns enganxin. Que no es toquin,però no cal molt separades perquè no augmenten massa.

Tenim el forn preescalfat, hi posem la safata i les coem uns 15’ (depenent del forn), han de quedar torradetes. Quan estan cuites, les traiem i les deixem refredar. Perquè no s’humitegin les posem sobre una reixeta, la del forn mateix fins que estiguin fredes. Les guardem en una caixa metàl·lica, ben tapades.

Comentarios

tieta!!!!!!!!!!!!!!!! què tal??????????? quina bona pinta les galetes!!!!!!! i a sorbe de coco i xocolata que m\'entcanten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mmmmmmmmmmmmmmm tot bé??? ens veiem aviat eh! mua

Añadir un Comentario: