Com a casa. res!

TIRAMISSU

Aquest tiramissu van ser les postres d'aquest diumenge, feia temps que no el feia i ens va venir molt de gust !

 

TIRAMISSÚ

Ingredients:

 

400 g de formatge mascarpone

100 g de sucre

3 ous

Una copa d’amaretto ( si no se’n té es pot fer amb conyac)

Tres o quatre tasses de cafè

Melindros (jo ho faig amb uns que hi ha durs, queda més sencer)

 

Preparació:

 

En un vol posem els rovell d’ou i el sucre, batem bé fins a tenir una crema blanquinosa. Hi afegim a poc a poc el formatge mascarpone. En un altre vol batem les clares a punt de neu (tireu-hi un pessic de sal, queden més fortes). Les afegim a la crema de mascarpone i amb un espàtula les anem integrant, amb moviments de dalt cap a baix perquè no ens perdi volum.

 

En un recipient barregem el cafè i l’amaretto.

Cobrim el fons dels motlle amb els melindros que anirem sucant amb la barreja de cafè i amaretto. Hi aboquem la meitat (+ o -) de la crema de mascarpone, tornem a cobrir amb melindros sucats i acabem d’abocar la crema de mascarpone, mirem que quedi ben repartida. Tapem amb paper film i guardem a la nevera.

 

Abans de servir empolvorem amb cacau i guarnim al nostre gust.

 

Proveu de fer-lo que us agradarà !

 

 

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: