Com a casa. res!

PA INTEGRAL ALEMANY

 

PA INTEGRAL ALEMANY

Ingredients

 

1/5 kg de farina integral

150 ml de llet descremada

200 ml de cervesa

20 g de llevat fresc

20 g de mel

1 i ½ culleradetes de sal

 

Preparació

 

Barregem la llet, la cervesa i l’oli i ho posem al microones 1 minut perquè s’escalfi, ha d’estar tebi. Hi afegim el llevat i remem perquè es desfaci.

Jo la massa la vaig fer amb la panificadora. Aquesta barreja líquida la vaig abocar a la cubeta de la panificadora, desprès la farina, la mel i la sal i vaig programar la panificadora al programa d'amassar, que ja fa també la fermentació. Quan va acabar el programa vaig abocar la massa, hi vaig afegir una mica de farina amassant-la i fent una bola. En un recipient de pírex amb tapa s’hi posa paper vegetal, que quedi tot folrat, hi posem la bola de massa, amb un cúter o ganivet fem uns talls, vaporitzem amb aigua, tirem una mica de farina per sobre, tornem a vaporitzar, tapem i posem al forn en fred, 40 minuts, quan faltin uns 7-8 minuts traiem la tapa i deixem que acabi el temps.

Deixem refredar sobre una reixa, la del forn mateix.

 

Ens deixa la casa perfumada de pa acabat de fer i està boníssim !!!

 

Comentarios

Soy, fabricante de Hnas. Integrales elaboradas a piedra, desearia contactarme con Vd.para ofrecer-le mis servicios, estoy en Alboraya-Valencia, mi trel es.- 625 949800

Añadir un Comentario: