Com a casa. res!

TARTA AMB MELMELADA DE MADUIXA

 

TARTA DE MELMELADA DE MADUIXA I FRUITS VERMELLS

 Ingredients:

 200 g de sucre glaç

 100 g de mantega

 180 g de farina de blat de moro

 180 g de farina de blat

 3 ous

 Pell de llimona ratllada

 Una mica de sal

 Ou batut (per pintar-la)

Pel farcit:

200 g de melmelada de maduixa

Fruits vermells (hi ha unes caixetes congelades, jo vaig comprar-la al mercat)

Preparació

 

En un bol barregem el sucre i la mantega tova

Afegim la farina tamisada, a poc a poc, no deixem de batre fins que tinguem una massa homogènia. Hi anem incorporant els ous, la pell de llimona i la sal. Aboquem la massa sobre el marbre i amassem, si s’enganxa anem afegint farina. Deixem reposar 30 minuts tapada amb un drap humit.

Passat aquest temps dividim la massa en dos, una per fer la base i l’altra per fer les tires del damunt.

Engreixem el motlle, que ha de ser poc fondo. El folrem amb massa d’uns tres mm de gruix. Hi aboquem la melmelada i el fruits vermells.

Estirem l’altra part de massa, anem fent tires d’un cm (més o menys) i les anem col·locant per sobre, de manera que ens quedi un enreixat. Pressionem amb els dits per acabar d’unir les tires.

Pintem la superfície amb l’ou batut.

Coure a 180 º durant 30’ (forn preescalfat)

 

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: