Com a casa. res!

TRUFES

El dia 8 va ser el meu aniversari i com cada anys porto alguna llaminadura pels companys de feina. Els he fet trufes, que hi ha una colla d'adictes a la xocolata... queden molt bones, i al no portar mantega queden molt suaus. La recepta és com les feia la meva mare, i les he fetes en honor a ella. Han agradat molt.

 

TRUFES  

Ingredients:

- 300 g de xocolata Valor pur (una taula)

- una tauleta de xocolata Nestlé amb llet (150g)

- 200 ml de nata líquida (no cal muntar-la)

- 2 cullerades de whisky/conyac

- una/dues cullerades de sucre glaç (si no en tens, del normal)

- 2 magdalenes ( de les normals)

Per fer l’acabat

- fideus de xocolata

- cacau en pols

- sucre glaç

 

- Desfem al microones o bany maria la xocolata tallada a trossets, fora del foc hi afegim la resta d'ingredients, triturem molt bé amb el pimer. Si volem fer-ne de diferents sabors, separem en bols i hi afegim l’ ingredient que vulguem, pell de taronja ratllada, algun licor, algun fruit sec (ametlla picada...), cafè..., tapem amb film i deixem refredar a la nevera durant 24 hores. (jo ho preparo a la nit i les faig l’endemà)

 

- Fem les boletes o la forma que ens agradi i les arrebossem, unes amb fideus de xoco, unes altres amb cacau, i unes altres amb sucre glaç.

 

Ja veureu com desapareixen...

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: