Com a casa. res!

VA DE PA ! PA BÀSIC (massa mare)

 

Ja fa temps havia intentat fer la massa mare, però no havia aconseguit arribar fins al final. Aquesta vegada ho he aconseguit, seguint els passos de la massa mare líquida d'Eric Kayser, i em vaig animar provant de fer  aquest pa. En vaig fer un amb la meitat dels ingredients i com ens va agradar molt, aquest diumenge l'he repetit amb aquestes quantitats. Està molt bo, queda molt esponjós i suau, perfecte per entrepans i també per acompanyar les menjades.

 

 

 

 

PA BÀSIC AMB MASSA MARE LÍQUIDA (d'Eric kayser) 

Ingredients:

 

250 ml d’aigua tèbia

500 g de farina integral (o normal)

150 g de massa mare líquida

tres cullerades d’oli d’oliva

20 g de mel

12 g de sal

un sobre de llevat de forner sec (un sobre de levadura panadera-Maizena) 

 

Posar tots els ingredients en el recipient de la panificadora, primer els líquids. Programació de  pa normal, pes de 750g i torrat mig.

 

Si no tenim panificadora, posem tots els ingredients junts i amassem fins que tinguem una massa elàstica, la posem en un recipient, la tapem i deixem que dobli el seu volum. Tornem a amassar i la deixem tapada fins que torni a doblar el seu volum. Donem forma, fem uns talls a sobre, l’espolsem amb farina i coem al forn a 200º durant uns 10’, llavors abaixem la temperatura a 180º i deixem coure duran 35-40’. També podem posar la massa en un recipient engreixat, i ens agafarà la forma del recipient.

Comentarios

això no es pa natural amb massa marè, la maizena es llevadura quìmica.

perdona potser pots tenis mes experiencia que yo pro si utilitzats llevadura de sobra ya no es pa natural am massa mare

perdona potser pots tenis mes experiencia que yo pro si utilitzats llevadura de sobra ya no es pa natural am massa mare

Añadir un Comentario: