Com a casa. res!

GALETES DOS COLORS

Tenia pendent fer aquestes galetes que vaig veure a "bocados dulces y salados" i ahir va arribar el dia! El Jordi i la Claudia em van regalar un joc de caixes metàl·liques (tipo nines ruses) que em va agradar moltíssim... tant, que ahir per la tarda vaig fer aquestes galetes per a ells (i algú més...). Us poso la mostra de la caixeta petita i les galetes pel berenar de la Claudia i el Jordi.

                                              

 

    

                      

 GALETES DOS COLORS

 Ingredients:

-         200 g de mantega (pomada)

-         100 g de sucre glaç

-         300 g de farina

-         50 g de xocolata negra

-         2 culleradetes d’essència de vainilla

-         Clara d’ou batuda

 

Preparació:

 

Posem la mantega i el sucre en un bol i batem fins a tenir una crema esponjosa, hi afegim l’essència de vainilla.

Incorporem la farina poc a poc, quan la massa ja és molt compacta anem integrant, amassant, la farina amb les mans. Quan ja tenim una massa fina la dividim en dos parts iguals, en una hi incorporem la xocolata fosa, les emboliquem amb paper film i les deixem reposar 30’ a la nevera.

Passat aquest temps (si és més no passa res), estirem amb el rodet les dos parts, de manera que ens quedin dos rectangles d’uns 8x20 cm per uns 3 de gruix.

Pintem amb la clara d’ou batuda el rectangle de xocolata i col·loquem l’altre rectangle al damunt. La clara d’ou farà que els dos blocs s’enganxin.

  Tallem el bloc resultant per la meitat, al llarg, donem la volta a una meitat i els unim amb la clara d’ou batuda.     queda així.

Tallem aquest bloc de pasta a quadradets d’uns 3mm aprox., les anem col·locant a la safata del forn, que tindrem preparada amb paper vegetal. Deixem espai entre elles perquè augmenten una mica de volum durant la cocció.

Amb el forn preescalfat, coem uns 10’

Les deixem refredar i guardem en un pot que tanqui hermèticament

 

Comentarios

Un altre detallàs de la Teresa cap a en Jordi i la Clàudia, sort en tinc de que no son endrapes i també en puc menjar jo. Boníssimes, ara que ja us dic que amb aquesta recepta no m\'atreveixo.

Añadir un Comentario: