Com a casa. res!

PA DE CEREALS AMB SÈSAM

  

PA DE CEREALS AMB SÈSAM

 

El que té d'especial aquest pa, no és més que a la farina preparada per fer pa de cereals (Lidl) i l'aigua que indica el fabricant, hi vaig afegir 100g de massa mare, la que vaig posar ahir. Va quedar molt bo, i com podeu veure  molt esponjós. Al portar massa mare aguanta més dies, si és que no us el mengeu abans... El vaig fer amb la panificadora, però també es pot fer al forn convencional, l'únic que ens costarà més de fer l'amassat, i deixar-lo fermentar, però queda molt bo.

Hem va costar molt trobar un gavinet del pa que tallés bé i que tingués la fulla llarga. Per fi un dia a vaig trobar aquest de la foto, és genial ! També em va molt bé per obrir el pa de pessic, perquè al tenir la fulla llarga es pot obrir d'una passada, perque agafa tot el diàmetre del pa de pessic.

El vaig comprar a la botiga dels Srs. Royo, del mercat de Santa Caterina, que venen de tot, olles, pots, paelles, motlles...

Comentarios

M\'agradat molt accedir al teu blog, felicitats. Conec la botiga que dius i es de les poques que queden per trovar el que necessites per a la cuina.

Añadir un Comentario: