Com a casa. res!

FLAM D'OU AMB NATA

Les postres d'aquest diumenge van ser el clàssic, però bo, flam d'ou.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/flam7.jpg 

 

Flam d'ou

 

Ingredients:

 

- 1/2 l de llet

- 4 ous

- 125 g de sucre

- branca de canyella

- pell de llimona

 

Pel caramel del motlle: sucre (uns 100 g + una cullerada d'aigua)

 

Nata per acompanyar

 

En un pot posem el sucre i l'aigua, ho tenim al foc fins que el sucre caramelitzi, vigilant que no es cremi perquè llavors tindria un gust massa amarg. L'aboquem a la flamera i deixem refredar (per les parets de la flamera també)

 

En un cassó posem la llet, el sucre, la branca de canyella i la pell de llimona, ho fem bullir. deixem refredar i hi afegim els ous batuts, remenem bé, ho aboquem al motlle o flamera (jo ho colo), i coem al bany maria uns 3/4 d'hora.

Deixem refredar i guardem a la nevera.

El servim acompanyat amb una mica de nata.

 

Bon profit!

 

 

 

 

 

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: