Com a casa. res!

Plum cake de xocolata amb festucs

14.12.2008

Va ser per l'esmorzar del diumenge...i per anar picant mentres duri!!

 

 

PLUM CAKE DE XOCOLATA AMB FESTUCS

 

Ingredients

 

150 g de farina

150 g de xocolata (70%)

80 g de mantega

125 g de sucre

40 g de cacao en pols

1 ou

4 clares d'ou (150 g aprox.  a Mercadona hi ha unes ampolles de clara d'ou liofilitzada)

100 g de llet

100 g de festucs

un sobre de llevat (Royal)

un pessic de sal

 

 

En un bol barregem la farina, el sucre, el cacao en pols i el llevat. En un altre bol desfem al microones la mantega i la xocolata (tallada a trossets), a baixa potència perquè no es cremi.

Remenem amb una espàtula fins que s'integrin la mantega i la xocolata, ens quedarà una crema fina i brillant.

Batem les clares a punt de neu, amb el pessic de sal, que quedin ben fortes.

En el bol que tenim la barreja de la farina hi afegim la llet i l'ou sencer, amb les varetes elèctriques, si en tenim, o amb l'espàtula barregem bé. Seguidament hi anem afegint les clares a punt de neu, amb l'espàtula i amb moviments de dalt a baix, per tal que no ens perdi volum. Finalment hi afegim els festucs.

Preparem el motlle de plum cake, engreixat i enfarinat, hi aboquem la massa i coem a 180º uns 35-40 minuts, el punxem per veure si ja està cuit. Deixem que es refredi una mica i desemmotllem. Podem empolvorar-lo amb sucre glaç.

Queda molt suau i esponjós.

 

 

 

 

 

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: