Com a casa. res!

TRINXAT

Quan erem petits, la verdura que sobrava s'aprofitava a la nit, però encara estava més bona perquè la meva mare en la feia fregida amb allets i molt torradeta per fora, com es veu a fa foto. Ja era un trinxat, perquè es xafava la verdura amb una forquilla, es adir, es trinxava.

El típic trinxat de muntanya es fa amb col però també es pot fer amb bledes.

 

 

 

TRINXAT

 

Aquests és de bleda i patata. Un cop ho hem bullit, escorrem i reservem.

Tallem un parell d'alls a làmines i els sofregim, vif¡gilant que no se'ns cremim.

Agafem també dos talls de cansalada i les sofregim, que quedin unes bones rostes de cansalada, les reservem junt amb els alls. En aquesta mateixa paella, posem la verdura, la trinxem amb una forquilla i deixem que es dauri, agafem  la paella pel mànec i fem que la verdura es vagi embolcallant fent aquesta forma de pilota llarga, deixarem que s'enrogeixi i ja podrem anar fent les porcions, acompanyant-les amb unes làmines d'all i la rosta de cansalada.

 

Per al qui no agrada la verdura es una bona manera de disfressar-la.

 

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: