Com a casa. res!

TORRÓ DE XOCOLATA AMB

Tenia pendent publicar aquesta llaminadura... vaig treure la recepta de la Revista Cuines.

Tot i que el títol és torró, i ens sona a Nadal, és un dolç que sempre va bé, sobretot pels xoco-adictes...

El contrast de salat i dolç, recorda ben bé, el gust de quan menges una torrada amb oli i sal amb un trosset de xocolata. De petita era una de les meves llaminadures preferides.

Avui he portat a la feina el que quedava, sinó la temptació de tenir-lo a casa és massa..., i l'han trobat boníssim.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/TORROQUICOS.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/TORROQUICOS2.JPG

 

TORRÓ CRUIXENT DE BLAT DE MORO

 

Ingredients:

 

400 g de xocolata al 55%

100 g de mantega

150 g de blat de moro fregit i salat (quicos)

50 ml d'oli d'oliva verge extra

 

Preparació:

 

Deixem temperar la mantega fins a tenir textura pomada

Desfem al bany maria la xocolata amb l'oli d'oliva

Piquem el blat de moro amb picadora o amb el morter, just per trencar el gra

Barregem bé la xocolata amb l'oli, i deixem que perdi temperatura, a una 35 º (jo vaig agafar la referència de la temperatura del cos), hi afegim la mantega i barregem bé, sense parar de remenar i hi afegim el blat de moro.

 

Muntatge:

 

Cobrim el motlle amb plàstic film, jo vaig fer servir un d'allargat, hi aboquem la barreja i guardem a la nevera fins que qualli i s'endureixi. El desemmotllem.

Tal com diu a la recepta es pot empolsar-lo de cacau en pols i acabat amb uns grans de quicos. Decorar-lo al nostre gust

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/TOTTOQUICOS2.JPG  

 

 

 

 

Comentarios

Noies, em sembla un plat fabulós! Felicitats

Añadir un Comentario: