Com a casa. res!

ROSQUILLES DE LLIMONA

Aquesta recepta l'he tret del llibre "1080 recetas de cocina" de Simone Ortega. Me'l van portar els Reis i encara no havia provat cap recepta, em vaig decidir per alguna cosa dolceta. Són unes rosquilles molt suaus, encara que la propera vegada que les fagi hi posaré més anís, m'agrada que es noti més el seu gustet. Han agradat molt. 

 

 

ROSQUILLES DE LLIMONA

 

Ingredients:

 

1 k de farina (aproximadament)

3 ous

150 g de mantega fosa

1/4 l de llet freda

300 g de sucre

3 cullerades soperes d'anís dolç

una culleradeta de llevat en pols (Roya) (mida de cafè)

la pell ratllada d'una llimona

1l d'oli per a fregir

sucre glas

 

En un bol gran posem tots els ingredients menys la farina. Barregem bé, si tenim beril·les elèctriques millor, a mà ens costarà una mica més, durant uns 5 minuts. A poc a poc anem afegint la farina, arriba un moment que haurem d'amassar amb les mans.

 

En una paella fonda posem l'oli, anem formant les rosquilles i les fregim, primer amb poc foc perquè es coiguin bé de dins, després el pugem una mica perquè es daurin. Quan les traiem de la paella les posem sobre paper de cuina per tal de treure'n l'excés d'oli (tot i que no queden gens olioses), les deixem refredar.

Per acabar les empolvorem amb sucre glas.

S'aguanten dies, estan més bones l'endemà de fer-les.

 

Comentarios

Les he fet aquest cap de setmana i a casa s\'han llepat els dits, no es creien que les havia fetes jo. La veritat es que amb les receptes de la Teresa no falla. Gràcies per apropar-nos la pastisseria a casa.

Añadir un Comentario: