Com a casa. res!

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE MADUIXA

 Vaig fer aquest pastís per la festa de Sant Sebastià, que com us he explicat abans,

és costum convidar a tothom, per això el vaig fer tant gran. La recepta ja està penjada al bloc, l'únic que vaig fer és posar el doble de cada ingredient, i un motlle més gran. La base no la vaig fer de galeta, sinó que vaig estirar una massa de pasta de full (quebrada), es a dir, de la que no puja, va quedar molt bo.

 

PASTÍS DE FORMATGE

 

Per a la cobertura amb melmelada de maduixa necessitem:

 

- un pot de melmelada de maduixa

- dos fulles de gelatina

 

Hidratem la gelatina amb aigua freda durant 5 minuts.

En un bol aboquem la melmelada amb dues o tres cullerades d'aigua, escalfem al microones i la colem amb un colador fi, ens ajudem amb una cullera. Ens queda un culis fi que tornem a escalfar una mica per poder desfer-hi la gelatina, remenant molt bé perquè aquesta es dissolgui. L'aboquem per sobre del pastís i deixem refredar.

 

Servim fresquet!

 

 

 

Comentarios

Hola! Acabo de descobrir el vostre blog!! Si no us fa res, us he afegit al reader així us podré anar seguint sovint! :) Aquest pastís de formatge té una pinta impressionant!

Gràcies per la teva visita i contenta que ho fassis sovint. Ja veus que són receptes casolanes, fàcils de fer i bones de menjar! si t\'animes a fer-ne alguna ja diràs com ha resultat.

Añadir un Comentario: