Com a casa. res!

OSSOBUCO

 

OSSOBUCO

 

. 6 talls de vedella (ossobuco)

. una ceba

. dos alls

. 2 o 3 tomàquets madurs

. una cullerada sopera de pell de llimona ratllada (el d'una llimonia aprox.)

. oli

. mantega

. un got de brou de carn o pollastre (si no en tenim, un got d'aigua+pastilla brou)

. un got (dels d'aigua) de vi blanc

. una culleradeta (moka) d'espècies: comí, canyella pols, llorer... ( les que tinguem o ens agradin)

. farina, sal, pebre i julibert

 

 Salpebrem els talls d'ossobuco, els enfarinem i fregim una mica en una paella amb oli i una mica de mantega, i els reservem.

En una cassola posem una mica de l'oli de fregir la carn, sofregim la ceba tallada ben petita amb els alls picats, deixem daurar durant uns 10 minuts a foc baix, afegim el tomàquet, que n'haurem tret les llavors i els haurem tallat a trossets petits, i deixem coure 10 minuts més a foc baix, hi afegim la pell de llimona i remenem. Anem col·locant els talls de la carn, + el brou, + el vi blanc, + espècies, i deixem coure tapat 1 i 1/2 h, anem bellugant la cassola per què no se'ns enganxi. Quan ja ho tenim cuit, traiem la carn i passem la salsa pel colador xinés o bé triturem i colem. Tornem a posar la carn a la cassola, aboquem la salsa pel damunt i deixem que faci xup xup durant 5 minuts.

Piquem julibert, el tirem per sobre la carn, i ja ho tenim a punt de servir.

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: