Com a casa. res!

ULLERETES

He fet en moltes ocasions ulleretes per anar picant, han tingut sempre molt d'èxit. És un dolç que ve de gust en qualsevol moment. Aquesta vegada vaig provar una altra manera de fer-les, més ràpides de fer, l'únic que queden d'un tamany més grandet, si les volem més petites dividim la pasta de full en dos parts iguals.

Si les voleu molt petites, jo ho feia així, un cop tinc la pasta de full ensucrada per les dos cares, passant el curró per què s'enganxi el sucre, tallava tires d'un cm aproximadament i enrrotllava cada extrem fins a trobar-se al centre de la tira, i aplanava amb les mans.

 

 

ULLERETES

 

- una làmina de pasta de full

- sucre

 

passos:

 

1. despleguem la làmina de pasta de full i l'ensucrem, pasem el curró per tal que el

    sucre s'addereixi ina mica ( no estirem la massa)  

2. marquem el mig i dobleguem els dos exterems (foto), ensucrem i passem el curró

 

 

3. tornem a fer el mateix que en el pas anterior ( foto)

 

 

4. amb l'ajuda del mateix paper vegetal fem el rulo final (foto)

 

 http://comacasa-res.blogspot.es/img/ulleresrotlle.jpg

 

5. Anem tallant les ulleretes (aprox. 1/2 cm) i les col·loquem a la safata del forn,

    haurem posat paper vegetal per què no s'enganxin, deixan espai entere elles

    per què augmenten de volum.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/ulleresplata.jpg http://comacasa-res.blogspot.es/img/ulleresforn.jpg 

 

6. coem uns 10-15 minuts segons el forn, si veieu que no es dauren, o us agraden

    més torrades, podeu posar uns minuts el gratinador.

7. quan ja estan cuites, les traiem del forn i deixem refredar en una reixa (la del forn

    mateix), quan ja són fredes les guardem.

 

 

Són molt fàcils de fer, ja veureu com en un moment teniu una bona llaminadura!

 

Comentarios

Tenia els més dubtes, però em van quedar bonísimes. A casa tot un èxit!

Maria, ja veuràs que bé et quedaran, és una manera sencilla de fer-les. Jo les poso a 200º, forns preescalfat, i si veig que no es torren, poso uns minuts el gratinador, però no els trec l\'ull, hi ha el perill que es cremin!

Us han quedat de perles. M\'ha agradat veure-les perquè no recordava com es feien i l\'últim cop em van sortir un xurro de lletges i mal fetes. A quants graus les poseu al forn? A dalt i a baix o només a baix? o amb aire? Quan les torni a fer m\'han de sortir tan be com a vosaltres...

Mercè, segur que si les fas repetiràs, te les demanaran! Gràcies per seguir-nos!

Les hauré de provar una estona... perquè són senzilles i no les he fet mai! T\'han quedat molt bé!! :) I per picar, entren d\'allò més! ;)

Añadir un Comentario: