Com a casa. res!

MAGDALENES

Pel berenar d'avui i, si arriben..., per l'esmorzar de demà.

I una bosseta per berenar avui la Claudia i el Jordi.

 

     

 

MAGDALENES

 

Ingredients

 

- 4 ous

- 200 g de farina

- 150 g de sucre

- 150 ml d'oli de girasol (o bé 150 g de mantega fosa)

- un sobre llevat (Royal)

- pell ratllada d'una llimona (o taronja)

- una tasseta de llet

 

Preparació

Preescalfem el forn a 200º

En un bol posem tots els ingredients i amb les barilles elèctriques barregem bé, durant uns 5 minuts, quedarà una massa esponjosa.

 

Omplim els motlles, fins una mica més de la meitat, i enfornem durant uns 15 minuts, segons el forn, a 180º. Si no ens queden daurades, podem encendre un minut el gratinador, però vigileu per què s'enrosseixen de seguida.

 

 

Comentarios

Un gran descobriment del vostre blog, començo avui amb provar de fer aquestes madalenes, no n\'he fet mai!, faré participar als nens , la tarda de diumenge que sovint ja no sabem que fer...dilluns t\'explico que tal. Felicitats pel blog, ara afegit a la meva llista de preferits. Petons

ja saps que no t\'enganyo quan dic que és fàcil, no costen gens i el resultat és fantàstic!

Teresa, que bones les magdalenes, un berenas més bo i natural impossible. I ja no en parlem de la presentació. Crec que m\'animaré a fer-les.

Añadir un Comentario: