Com a casa. res!

SACHER

Aquets diumenge va ser l'aniversari del Jesús, el meu marit, i tenia reservat provar de fer el Sacher que vam aprendre al taller del Museu de la Xocolata.

Va ser el pastís dels 55 anyets!

Estava molt bo !

El vaig guarnir amb les guminoles que havia fet, el nom també era fet de guminola.

 

               

 

Ingredients (planxa base)

 

- 225 g de clares d'ou

- 160 g  de rovells d'ou

- 250 g de sucre

- 15 g de cacau amarg en pols

- 30 g d'ametlla en pols

- melmelada de gers ( maduixa, prèssec...)

 

Preparació

 

Preescalfem el forn a 250º

 

Muntem les clares d'ou a punt de neu juntament amb el sucre. Afegim els rovells d'ou, tamisem el cacau amarg i l'ametlla i ho afegim a la barreja anterior. Barregem bé amb les barilles elèctriques . Tenim una llauna preparada amb paper vegetal, hi aboquem la barreja i distribuïm bé per tota la llauna, d'un gruix aproximat d'un cm.

Coem a 250º durant 8 minuts.

Deixem refredar

 

Cobertura

 

Ingredients

 

- 66 g d'aigua mineral

- 480 g de sucre

- 320 g de nata per muntar

- 100 g de cacau amarg

- 3 1/2 làmines de gelatina

 

Fem bullir l'aigua amb el sucre i la nata, retirem del foc, afegim el cacau i triturem amb el pimer per què ens quedi tot ben homegenitzat. Hidratem les fulles de gelatina amb aigua freda durant uns 5 minuts, les escorrem i eixugem  i efegim a la barreja anterior, barregem bé per què es disolguin, colem amb un colador xinès (opcional) més que res per assegurar que no queda cap grumull. Deixem reposar a la nevera com a mínim 6 hores. Va bé fer aquesta preparació el dia abans.

 

Muntatge del Sacher

 

Aboquem la planxa base, traiem el paper vegetal, i fem tres parts iguals, de la mida que ens doni per fer la base. Col·loquem la primera planxa a la reixeta del forn, cobrim amb la melmelada, posem la segona planxa, tornem a cobrir amb melmelada i tapem amb l'ultima planxa. Traiem la preparació de xocolata de la nevera, escalfem a poca potència al microones, poc temps, remenem i tornem a repetir fins que tingui una temperatura d'uns 40º (una mica més que la corporal). Aboquem per sobre de les planxes, que quedi tot cobert, laterals també, deixem reposar una mica i amb compte la col·loquem a la safata, guarnim al nostre gust.

 

 

                        

 

 

Comentarios

ARTISTA!!!!!!!!!!!!

Hola Mercè, la veritat és que queda com un mirall! i molt bo! gràcies!

Mare meva! Aquest pastís Sacher té una pinta impressionant!!! Serà qüestió de provar aquesta cobertura perquè encara no he trobat la recepta que em quedi així com un mirall!! Felicitats!

Añadir un Comentario: