Com a casa. res!

MOUSSE DE XOCOLATA

                                    

 

 

MOUSSE DE XOCOLATA

 

Ingredients:

 

- 4 ous

- 150 g de xocolata de cobertura Valor

- 100 g de sucre

- 75 g de mantega (fosa)

 

Preparació:

 

Separem els rovells i les clares. Muntem les clares a punt de neu (amb un pessic de sal-per què quedin ben fortes). Muntem els rovells amb el sucre, ha de quedar una crema blanquinosa. Desfem al bany maria o microoenes la xocolata i l'afegim a la crema dels rovells, batem bé, afegim la mantega fosa i tornem a barrejar.Sacrifiquem una cullerada de clara muntada i l'afegim a la barreja anterior per tal d'amorosir-la una mica, barregem bé, acabem d'incorporar tota la clara muntada i barregem amb l'espàtula, ara amb compte, de dalt a baix, amb moviments suaus per què no ens perdi volum.

Distribuim la mousse en recipients individuals. Podem servir la mousse amb una mica de nata, jo vaig espolvorejar una  mica de xocolata pur en pols, també de la casa Valor.

Reservem a la nevera.

 

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: