Com a casa. res!

FALSOS CROISSANTS

Mirant el programa "a desayunar" del Canal Cocina, van fer aquests falsos croissants, tenia a la nevera una pasta de full i vaig posar la teoria a la pràctica!, com diu el nom no és un croissant de debó, però està força bé, la prova és que van volar!

 

 

Agafem la pasta de full, fem un rectangle, amb un ganivet tallem triangles (isòsceles), més grans o més petits, segons volem de grans els croissants. Fem un tallet al mig del costat desigual i dobleguem i anem enrotllant la pasta. Jo no ho vaig fer, però podem pintar-los amb una mica  d'ou batut.

Coem a 200º uns 15 minuts, amb el forn preescalfat.

Quan estan freds, podem tirar per sobre xocolata, de la de postres, desfeta al microones o bany maria.

 

Comentarios

Doncs bona idea, ho provaré, han d\'estar boníssims! Gràcies! COMACASA-RES

El mateix es pot fer amb pernil dolç i formatge. Només cal enrrollar-los juntament amb la pasta de full. Resulta un altre opció per esmorzar o berenar. Que vagi de gust!

Añadir un Comentario: