Com a casa. res!

FLAM DE XOXOLATA

Per variar una mica el típic ( però bo ) flam, vaig provar la proposta de la Mercè (cuina per llaminers), molt bo!

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/FLAM.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/FLAM2.JPG

 

FLAM DE XOCOLATA

 

Ingredients

 

-1/2 l llet sencera

-3 ous

-100 g de xocolata negra (70%)

- 1 i 1/2 cullerades grans de sucre

- sucre per al caramel (4 cullerades grans)

 

Preparació

 

En una cassó desfem el sucre , fins que estigui a punt de caramel, i el repartirem per les flameres.

En un altre cassó posem la llet,(en reservem una mica en un got). Jo hi vaig posar unes pells de taronja, per perfumar-la una mica. Hi afegim la xocolata tallada i remenem fin que es desfaci.

En un bolbarregem els ous (batuts) i el sucre amb el gor de llet que hem reservat. Incorporem les dues barreges (la dels ous jo la colo per què sempre hi ha alguna impuresa de l'ou) i barregem bé.

Omplim les flameres i coem a l bany maria, al forn a 160º, forn preescalfat.

Els deixem refredar, reservem a la nevera.

 

Comentarios

Teresa!! :) Quina rapidesa!! jeje Me n\'alegro que us agradés aquesta variant!! :) Ara haig de penjar el flam de ratafia que sortia al Descobrir cuina d\'aquest mes, perquè és deliciós!!!! ;)

Em va venir bé, per què no sabia què fer de postres diumenge. Ens va agradar molt. Ja vaig veure el de ratafia a la revista, segur que està bo! petó

Añadir un Comentario: