Com a casa. res!

PERES AL VI

http://comacasa-res.blogspot.es/img/peresalvi1.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/peresalvi.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/peresalvi3.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/peresalvi2.jpg

 

PERES AL VI 

 

Ingredients:

 

- 4 peres conference (una per cap)

- 1/2 l de vi (les peres han de quedar cobertes)

- 150 g de sucre

- una branca de canyella

- pell de llimona

- unes fulles de menta 

 

En un cassó posem les peres pelades (deixem la cua), cobrim amb el vi, afegim el sucre i la resta d'ingredients. Coem a foc fluix fins que les peres estan cuites, si són grans estaran una mica més. Quan estan cuites les reservem en un bol i deixem reduir el vi, fins que tinguem una textura espeseta, de salsa. Reservem en un bol.

Guardem tot a la nevera fins a l'hora de servir.

Jo les vaig servir amb la salsa del vi, nata i un rajolí de xocolata calenta (70%, desfeta al microones)

 

El vi ha de ser una mica bo, penseu que després és la salsa que acompanya les peres.

 

Proveu-les!!

Comentarios

Gràcies! una forta abraçada! Teresa

Una recepta de sempre, amb una presentació excel·lent!! :) Petons!

Añadir un Comentario: