Com a casa. res!

COCA DE MAIZENA

http://comacasa-res.blogspot.es/img/cocamaizena2.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/cocamaizena3.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/cocamaizena.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/cocamaizena4.jpg    

COCA DE MAIZENA

 

Ingredients

 

- 150 g de sucre

- 150 g  de mantega o margarina (pomada)

- 120 g de maizena

- 3 ous

- una culleradeta de llevat  (Royal)

- pell de llimona ratllada

 

Batem els rovells d'ou amb 100 g de sucre, ens ha de quedar una crema blanquinosa, afegim la pell de llimona, la maizena amb el llevat i batem bé. Muntem les clares a punt de neu amb els 50 g restants de sucre i un pessic de sal, ben muntades, i les incorporem a la barreja anterior, amb una espàtula. (amb moviments de dalt a baix)

Engreixem el motlle (d'uns 20 cm) i l'enfarinem, traiem l'excés de farina, hi aboquem la massa o coem amb el forn preescalfat, a 180º, uns 45 minuts.

 

Queda un pa de pessic molt flonjo, molt suau. Ideal per a esmorzars i berenars!

 

 

Comentarios

Oh, Teresa!!! Però quin pa de pessic!! T\'ha quedat perfecte!!! :) El provaré de fer!!! Es veu super esponjós!!

Estava molt bo! queda un pa de pessic molt fi i esponjós. abraçades!!

Añadir un Comentario: