Com a casa. res!

MILFULLS CARAMELITZATS, AMB CREMA

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/milfulls6.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/milfulls5.jpg  

 Amb aquesta recepta intentaré, no se ben bé com funciona, he de mirar-m'ho, participar en el meu primer HMC32. em fa molta il·lusió !

hemc 32 - hojaldre

 

La idea és del cuiner Tino Helguera, del programa que fa a canal cocina, "i de postres..."

He vist alguna de les seves receptes i estan molt bé. Aquesta en concret, deia que la crema pastelera la feia al microones, a mi no em va sortir amb els 3 minuts que diu, i vaig acabar-la de fer al foc, com explico. La pasta de full caramelitzada queda molt requetebé, i podem adaptar-la a d'altres receptes.

 

MILFULLS CARAMELITZATS, AMB CREMA PASTELERA

 

Ingredients: (per a 5 persones)

 

-Una planxa de pasta de full (jo vaig comprar la de Lidl- es molt bona)

- Crema pastelera

- sucre

 

Per a la crema pastelera:

 

125 g de sucre

75 g de maizena

3 rovells d’ou

½ l de llet

75 g de mantega

 

 Tallem la pasta de full amb la forma que vulguem, quadrats, triangles, rodones... la que ens agradi.

A la safata del forn posem paper sulforitzat, hi tirem sucre i anem posant les formes de pasta de full, tornem a posar sucre per sobre, tapem amb un altre full de paper sulforitzat i per què no ens pugi la pasta de full, al damunt col·loquem una safata per què faci pes.

Enfornem a 180º-200º fins que estiguin caramel·litzades (uns 30'-podem anr mirant). Reservem

 

Barregem bé el sucre i la maizena, afegim els rovells d’ou i barregem bé, anem afegint poc a poc la llet i l’anem integrant amb beril·les manuals. Tallem la mantega a daus afegim a la barreja anterior i coem al microones uns 3 minuts, remenem al minut i mig. Jo llavors la vaig colar i posar en ubn cassó i va foc mínim vaig anar-la coent, sense deixar que bulli (si cal la retirem del foc, remenem i la hi tornem). Deixem refredar i omplim una mànega pastissera amb la crema per poder-la distribuir bé sobre els milfulls de pasta de full.

 

Presentació

 

Posem a la base una forma de pasta de full caramelitzada, cobrim amb crema, una altra vegada pasta de full caramelitzada, crema i pasta de full. Per sobre sucre glacé, cacau, canyella en pols... decorem com ens agradi.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/milfulls3.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/milfulls1.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/milfulls4.jpg

 http://comacasa-res.blogspot.es/img/crepapastelera.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/milfulls4bis.jpghttp://comacasa-res.blogspot.es/img/milfulls7.jpg    

US RECOMANO QUE PROVEU DE FER-HO, és fàcil i MOLT BO!!! També podem fer  el farcit d'una bona trufa... o deixar anar la nostra imaginació. 

 

 

 

Comentarios

Doncs ja veureu que no es gens complicada questa recepta, i us felicitaran! gràcies a totes pels vostre ànims! petons!

Teresa, una recepta fantàstica!! I t\'han quedat perfectes!! I amb una presentació que entra pels ulls!! ;) Petons!

Hola Gemma!!! gràcies per tot! et segueixo força, ets una gran organitzadora, a veure si en alguna ocasió m\'apunto i ens coneixem. abraçada :)

M\'encanta aquesta recepta, la trobo senzillament genial. A part que la pasta de full caramelitazada deu ser boníssima, el muntatge en milfulls queda molt bonic, i la combinació de les dues textures cruixent i cremós ha de ser fantàstica. Moltes gràcies per participar al HEMC!

Aquestes receptes son les que mes m\'agradant, molt bones i senzilles de fer. Te que esta bonissim, i quina presentació més xula! Moltes gràcies

M\'encanta aquest postre, segur que el provo de fer ben aviat

Que pinta, esta diciendo cómeme.

Añadir un Comentario: