Com a casa. res!

SANT JORDI

http://comacasa-res.blogspot.es/img/ROSA.JPG 

               http://comacasa-res.blogspot.es/img/SANTJORDI5.JPG 

 

Em rondava pel cap fer el pa de Sant Jordi, i ahir a la nit vaig provar. Aquí teniu el resultat, s'ha de millorar... el proper sortirà millor (ara ja se què he de fer i què no...), encara no l'hem provat, però fa molt bona olor, te la pinta d'estar bo.

 

Va dedicat, de manera especial, a la Mercè (de cuina per llaminers), que la tenim una mica lluny... però que no falla mai en dir-nos i fer coses cada dia!!!

Doncs, va per tu Mercè!!!

 

Bé, i a tots/tes, que passeu una BONA DIADA DE SANT JORDI, que compreu molts llibres, ah! i que no us falti una rosa!!

 

(1)http://comacasa-res.blogspot.es/img/SANTJORDI2.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/SANTJORDI3.JPG(2)

(3)  http://comacasa-res.blogspot.es/img/SANTJORDI4.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/pa-tall.jpg

 

La recepta del pa la trobareu al mes de març, és la bàsica, pa blanc.

Vaig posar el doble de les quantitats. Posem a la cubeta de la panificadors tots els ingredients, programa amasar (15'). Vaig dividir la massa en dos, una la vaig posar una altra vegada a la panificadora amb uns 100 g de sobrassada, vaig torna-la a amassar, fins que vaig veure que ja era una massa homogènia, va estar uns 5'.

Ja tenia les dues masses!, una blanca i l'altra vermella, i vaig fer les barres tal com es vu a la foto 1. Vaig deixar que fermentès una hora (foto 2) i al forn una altra hora, a 150º i preescalfat. Resultat foto 3.

 

 

 

 

 

 

Comentarios

A nosaltres ens agrada motl aquest pa, està realment molt bo!!

Zedita, és tipo chapata, tendria, ya se lo han comido...,unos tres cm. Ha tenido èxito! Mercè, estava molt bo, n\'he portat un trosset als companys de feina i ha volat (també t\'he de dir que s\'ho mengen tot...). En el proper, a la massa per la franja groga hi posaré formatge, però he de provar quin tipus i com. Ja Ramblejaré una mica per tu!!! petons!

Teresa, moltes gràcies per pensar amb mi!!! :) Teresa, Penso que la Diada de Sant Jordi és una de les més boniques que té la nostra cultura, i una de les que trobo més a faltar!!! Malgrat que mai em fallen la rosa del meu pare i de l\'Alfred, i els llibres que m\'envien, no és el mateix poder passejar tranquilament per la Rambla i viure la Diada in situ. I pel que fa a aquest pa, jo el veig perfecte!! No sé perquè dius que s\'ha de millorar!! Felicitats perquè t\'ha quedat fantàstic!! Molt bona Diada per a tu també! :) Petons!

Lo has hecho plano tipo foccacia o tipo pan de molde?

Añadir un Comentario: