Com a casa. res!

TARTA DE POMA

http://comacasa-res.blogspot.es/img/TARTAPOMA4.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/TARTAPOMA3.JPG 

 

A la carpeta de pendents hi ronda de fa temps la recepta que us poso avui. Té una nota que diu: per aprofitar les pomes en via de caducitat... lcom les que ronden dies per a la fruitera... Com aquest era el meu cas, vaig posar mans a la massa.

Quan ja tenia tot preparat vaig veure que no portava farina, al menys no ho posava.

El resultat va ser una tarta d'aspecte correcte, i un cop provada, d'un gust excel·lent, però de difícil tracte, veureu, queda com una compota de poma, per tant tova, i es fa difícil de menjar. Amb una base de massa bisé o de full, perfecta!, queda pendent provar-la així, ha d'estar molt bona.

Suposo que la recepta original està treta d'alguna d'aquestes revistes que et cauen a les mns mentres esperes a cal metge o la la perruqueria... no us puc pas dir la font exacta.

 

TARTA DE POMA

 

Ingredients

 

- 6 pomes

- 2 ous

- 7 cullerades de sucre

- 7 cullerades de llet (jo vaig posar-hi nata per muntar)

- una mica de pell de llimona ratllada

 

per acabar la tarta

- melmelada d'albercoc

- una fulla de gelatina

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/TARTAPOMA1.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/TARTAPOMA2.JPG  

Pelem, netegem i tallem a daus 5 pomes. En reservem una que tallarem a làmines per posar per fer l'acabat de la tarta.

En un bol posem tots els ingredients i les pomes tallades a daus i triturem.

tenim un motlle engreixat i enfarinat, hi aboquem la barreja anterior (com és líquida que sigui un motlle que tanqui bé), cobrim amb l'altra poma que tenim tallada en làmines fines i coem a 180º durant uns 3/4 d'hora.

Deixem refredar i desemmotllem.

 

En un bol escalfem la melmelada d'albercoc, hi afegim la gelatina (hidratada en aigua freda), remenem i pintem la tarta.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/TARTAPOMA.JPG http://comacasa-res.blogspot.es/img/TARTAPOMA5.JPG 

 

Comentarios

Voleu fer-ho mes facil? Www.frucon.es

Tarta Poma

no me gusta...faltan ingredientes

para 28 personas???

OLa el quien aiga echo esta presiosidad es una persona maravillosa de verdad en serio me encantan las tartas asi...;)

es la mellor resepta grasias

Dncs caldrà menjar aquest pastís amb cullera i forquilla mentrestant esperem que el facis amb pasta de full!

Alexandra, animat i prova\'l, segur que et felicitaran! Gràcies "cuina vermella", m\'agrada el vostre blog, que visito sovint i felicitats per tot el que compartiu amb els bloquers! Mercè, gràcies, gràcies! petons !

Teresa, quan puguis passa\'t pel meu blog que hi tens una sorpreseta! ;)

Es-pectacular! Me l\'apunto!

Añadir un Comentario: