Com a casa. res!

PASTÍS DE CARN

              http://comacasa-res.blogspot.es/img/PASTELCARN5.JPG 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/PASTELCARN8.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/PASTELCARN7.JPG

 

Ja veieu que poques coses salades hi ha en aquest bloc, però de tant en tant també ens agrada canviar un pastís dolç per un de salat. Queda molt bo, i admet els ingredients que vulguem, jo el vaig fer tal com deia el cocinero fiel, que tot el que he fet d'ell ens ha agradat molt. Si pot posar olives, ou dur, pebrot...ha de quedar bé segur.

L'altra avantatge que té és que ens el podem menjat tant calent, amb la salsa, com fred amb una bona amanida. El fem i guardem a la nevera i tenim un plat preparat per a qualsevol moment.

 

PASTÍS DE CARN

 

Ingredients

 

- 1/2 k de carn picada de vedella

- 1/4 k de carn de porc

- una ceba mitjana (tallada petita)

- un o dos grans d'all (tallet petit)

- 1/2 gotet de cevesa

- 1 ou

- pa retllat

- sal i pebre

- mostaça en pols (opcional-jo no entenia)

- 12 talls de bacó (tallat ben fi, jo el vaig posar del fumat)

 

Preparació

 

Folrem un motlle de cake amb les tires de bacó, que en sobri una mica per dalt, per què desprès el tancarem.

En un bol posem l'ou i el batem , com per a truita, afegim la cervesa i remenem.

Incorporem les carns salpebrades al gust. Piquem la ceba i els alls, els barregem entre ells i afegim a la carn, remenem per què s'integri tot. A continuació anem posant pa ratllat i barregem, la quantitat de pa ratllat no és exacta, ens ha de quedar una massa com quan fem pilota o mandonguilles. Quan ja tenim la massa feta l'aboquem dins el motlle, apretem una mica per què no quedin forats, i anem tancant les tires de bacó.http://comacasa-res.blogspot.es/img/PASTELCARN.JPG http://comacasa-res.blogspot.es/img/PASTELCARN2.JPG

Coem a 200º durant uns 40-50 minuts. Dependrà de si el motlle és més alt o més pla. Aquest era bastant alt i va trigar uns 50 '.

 http://comacasa-res.blogspot.es/img/PASTELCARN3.JPG http://comacasa-res.blogspot.es/img/PASTELCARN4.JPG

Deixem refredar una mica, aboquem el suc en una paella, jo hi vaig afegir una cullerada de salsa Bovril (brou concentrat de carn) i una culleradeta de maizena espessant.

Va quedar una salsa molt bona.

http://comacasa-res.blogspot.es/img/PASTELCARN6.JPG 

 

Bon profit !

 

hemc 33 - piensa globalmente come localmente

 

Amb la recepta de PASTÍS DE CARN, participo en l'HEMC 33.

El tema que proposa "la flor de calabacín" és "piensa globalmente, come locamente"

 

Els productes provenen de Catalunya, la vedella de Girona, el porc del Pallars Jussà, les cebes i els alls de Sant Climent de Ll. ja veieu tot producte del país!

Comentarios

Teresa, he anat atrafegada de feina i ara feia dies que no em passejava per aquí! Aquest pastís salat és una aportació genial a l\'HEMC!! Me l\'apunto perquè és una idea fantàstica per portar en aquests dinars on tothom porta un plat cuinat de casa! :) Petons!

Hola Mercè! ja he vist les teves maduixes!!! què bones! Doncs aquest pastís ha tingut molt d\'èxit, segur que aquest estiu el repetiré. Quan arribes de la piscina trobar-te\'l fet, amb una amanida, s\'agrairà. petons!

Añadir un Comentario: