Com a casa. res!

CLASSE AMB LA MIREIA CARBÓ

http://comacasa-res.blogspot.es/img/MIREIA1.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/MIREIA3.JPG

http://comacasa-res.blogspot.es/img/MIREIA4.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/MIREIA2.JPG

Ja veieu la bona pinta que fa tot això!

 

CLASSE AMB LA MIREIA CARBÓ

 

Aquest dilluns vaig anar a una altra classe de la Mireia, al Club Social Caprabo. Són unes classes divertides, ella sempre en deixa anar alguna..., els plats que prepara són d’una cuina assequible, casolana, fàcil de fer i de resultats molt bons, i el que sempre ens diu la Mireia, per què les fem a casa i no es quedin en un paper! Se’n treu moltes idees que desprès podem anar aplicant segons el nostre gust i  imaginació.

Va preparar una coca de verdures, uns rollers (NO CANELONS!) d’albergínia i un flam de taronja. Quina pena que no podem tastar-los! Ens hem de conformar amb la flaira i la vista!

La coca de verdures la va fer amb porro, carbassó, ceba, olives, tomàquets xerri ... tot i que com sempre  podem posar les que més ens agradin o tinguem en aquell moment, la base que porta és molt fàcil de fer i la tenim preparada en un moment.

Els rollers els va farcir d’ albergínia, formatge tipus feta i anxova i regats amb una salsa de formatges. Igual que amb l’anterior recepta, podem fer-los al nostre gust. El que embolcallava els rollers eren llesques de pa de motlle sense crosta aplanades amb el corró, farcir-los i enfornar uns minuts per què el pa perdi la humitat i quedin cruixents, a l’hora de servir-los napar amb la salsa de formatge.

El flam de taronja més fàcil no pot ser! Suc de taronja, ous i bany maria! Al foc o al forn (preferentment).

Si heu fet el flam típic d’ou i llet , al bany maria, i us ha quedat de dins amb molts foradets, diu la Mireia que és per què l’aigua del bany maria ens ha bullit massa i que un bon cuiner el donaria per suspès... A mi, si us he de dir, quan em queda amb foradets em sembla que és millor, que és més bo ... total que la meva teoria se’n va anar  pel terra!

 

Ara només queda fer la pràctica! segur que la Mireia, a la propera, ens preguntarà qui ha fet això, allò... i si no ens posarà falta!

   

 

Comentarios

Et felicito tens un blog molt guai, ja conexia el de la Gemma que es una passada (pel d´ella he arribat al teu) , el cas es que sempre parleu de la Mireia Carbó que la conec de la tele i em cau molt be, per la seva feina i el seu tarannà, i em deleixo al veura el que ens ensenyeu fotografies de les seves classes. Saps si algu publica les seves receptes al seu blog?

Si, si, jo també crec que és més bo, la meva MARE sempre deia que com més foradat més bo!... serà qüestió de finures... petó!

Doncs mira, ja en som dues que hauríem suspès!! Perquè jo també sempre havia pensat que quan més forats millor! I de fet, també crec que és més bo! :p Petons!

Añadir un Comentario: