Com a casa. res!

LEMON CURD

http://comacasa-res.blogspot.es/img/LEMONCURD3.JPG 

Ja fa temps que tenia a la carpeta de pendents la recepta per fer lemon curd (típica crema anglesa de llimona), que ens pot anar bé per farcir qualsevol pastís, magdalena, galeta...

Ahir per la tarda em vaig posar mans a la massa i vist que tenia tots els ingredients, en un tres i no res ja em trobo remenant el lemon curd ! Aquesta crema no és gens complicada de fer, però s’ha de remenar tota l’estona. Val la pena, per què m’ha agradat molt! És una crema fina, brillant, refrescant, i molt, molt bona! Se’n pot fer més quantitat, i guardar-la en pots de vidre que tanquin bé i a la nevera, segons diuen es guarda fins a un mes.

Quina temptació!!! (tenir-ne a la nevera...)

 

La recepta la trobareu a molts blocs, la idea del braç de gitano (que us posaré) i del lemon curd l’he tret del bloc “tartasprovocativas”, que com el seu nom, són provocatives!

 

LEMON CURD

 

Ingredients:

 

250 g de sucre (glaç)

la pell ratllada d’una llimona

175 g de suc de llimona

120 g de mantega

4 ous

 

Preparació

 

En un cassó posem tots els ingredients, el sucre glaç, la pell de llimona, el suc de llimona, la mantega i els ous (una mica remenats, no batuts), ho posem al bany maria, a  foc baix, i amb beril·les remenem durant 10 minuts, fins que quedi una crema espessa, penseu que quan es refreda s’espesseix més.

Si el volem guardar, l’empotem amb calent, tapem bé, posem boca avall per treure’n l’aire i guardem a la nevera. Si l’hem de fer servir el deixem refredar i guardem tapat a la nevera.

 

He vist en algunes receptes, que un cop fred el lemon curd hi afegeixen mantega i baten bé, jo no ho vaig fer i està boníssim!!!

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/LEMONCURD.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/LEMONCURD2.JPG  

 

 

Comentarios

Jo també tenia curiositat, però se n\'hi ha de posar més per què quedi més verd. Gairebé se\'l van menjar els companys de feina, per celebrar les TRES COPES!!!! (acompanyat amb una copeta de cava) i el van trobar molt bo. La crema és una delicia! petons i bon cap de setmana! (a BCN més llarguet, que dilluns tenim festa!)

Teresa, fer servir te verd és una de les meves assignatures pendents! I com tu dius, el color li dóna molta originalitat! Fantàstic aquest braç amb la crema de llimona!! :) Petons!

Gràcies cuina vermella, m\'ha agradat molt aquesta crema, i ara a l\'estiu ens refresca qualsevol postre! Salutacions!

M\'encanta aquesta crema, tan refrescant i exquisida. La teva t\'ha quedat immillorable. Molts petons.

Añadir un Comentario: