Com a casa. res!

BRAÇ DE GITANO DE TÉ MATCHA

http://comacasa-res.blogspot.es/img/6.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/5.JPG 

 

BRAÇ DE GITANO DE TÉ MATCHA

 

Ingredients:

 

Per a la planxa

 

-         4 ous

-         120 g de sucre

-         120 g de farina

-         Té matcha (té verd en pols -jo el vaig trobar en un supermercat de productes xinesos)

(a la recepta em posava 2 culleradetes de té, però la propera vegada en posaré més, per què el pa de pessic no va quedar prou verd, que és el que el fa original)

 

Per al farcit

 

-         Lemon curd

 

Preparació planxa

 

Blanquegem els ous amb el sucre, amb beril·les elèctriques  durant uns 10 minuts. Afegim la farina i el té matcha, tamisats. Aboquem la barreja a la placa del forn que tindrem preparada amb paper vegetal o silpac. Coem uns 10 minuts, depenent del forn, a 180º. Quan ja el tenim cuit l’aboquem en un drap humit, traiem el paper, posem un altre drap humit i amb molt de compte donen la volta, d’aquesta manera ens quedarà la part més llisa a la banda de fora del braç de gitano. L’enrotllem i el mantenim un moment enrotllat, d’aquesta manera, un cop el farcim i enrotllem no se’ns trencarà.

 

Muntatge del braç

 

S’ha de farcir de seguida, un cop l’hem enrotllat i desenrotllat amb el drap humit. Posem una capa de lemon curd, deixant un marge per banda, i enrotllar-lo, amb compte.

El guarnim amb sucre glaç o cacau, de la manera que més ens agradi.

Reservem tapat amb film a la nevera fins a l'hora de servir.

 

(Com us deia, laa idea del braç de gitano  l’he tret del bloc “tartasprovocativas”)

 

* la planxa hauria de ser un pel més prima, i potser amb una mica més de farcit, per a la propera vegada, que segur que el repetiré per què ha agradat molt.

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/2.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/3.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/LEMONCURD3.JPG 

                                 http://comacasa-res.blogspot.es/img/4.JPG    

Comentarios

la veritat és que ja feia dies que em rondava pel cap, havia vist diferents receptes, l aquesta va ser força encertada, el lemon curt és deliciós! Petons, Vermells!

Té Matcha i lemond curd, quina combinació més explosiva de bona. Muac.

Añadir un Comentario: