Com a casa. res!

SANT TORNEMI !!!

Desprès d'una setmaneta de vacances i passada la revetlla de Sant Joan, tornem per uns dies a la rutina diaria... esperant que d'aquí quinze dies tornem a gaudir d'uns dies més de descans!

El viatge ha anat molt bé, ens ha agradat molt, sobretot la part dels fiords, i també les capitals que hem conegut, Oslo i Estocolm, ja a Suècia.  Noruega un país de verd i d'aigua! poc poblat i amb unes típiques i disperses cases que fan uns paisatges tranquils i relaxants!

Encara no tinc totes les fotos, he de fer la tria... que porta feina, però aquí en teniu unes quantes del principi del viatge, que va començar a Bergen, ciutat típica per les seves cases de fusta pintades de colors vius, el mercat del peix, i des del seu mirador una vista preciosa de la ciutat.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/BERGEN.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/BERGEN2.JPG

http://comacasa-res.blogspot.es/img/BERGENPEIG.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/MERCAT2.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/MENJAR.JPG 1r sopar: patata al caliu, salmó-bacallà amb gambetes i una salsa amb verduretes. Tot molt bo, en especial la patata, que la vam trobar exquisida!   

Al Mercat del peix podem trobar salmó de totes maneres, fumat, marinat, en paté, el caviar de salmó, el cranc, la carn de cranc és molt preuada, sobretot la del cranc reial, també preparada de diferents maneres. Et donen a provar tot el que vols i més ! la majoria dels treballadors són estudiants espanyols que hi treballen els mesos d'estiu, es treuen un bon sou! segons ens van explicar, per tant cap problema per entredre'ns.

 

Comentarios

Teresa, quina enveja que em fas!! Els països nòrdics els tinc pendents, però algun dia cauran! I d\'aquí a 15 dies més vacances? Però quants dies en feu? (Aquí divendres és festiu, i la jefa ens ha posat una reunió. O sigui que això vol dir, que res de festa! :() Petons!

Quines ganes de partir, jo també he tengut una setmana de vacances i m\'he de conformar en veure les teves fotos del viatge ja que noltros no hem pogut , però bé la setmana vinent anam a Menorca a passar un cap de setmana i a explicar la pujada al cim CHO OYU ja que el club de ciutadella hi vol anar-hi. No he oblidat la recepta dels robiols de casa , en quan pugui ho faig. Bon retorn

Bentornats, família!!

Añadir un Comentario: