Com a casa. res!

MUSCLOS A LA MARINERA

 http://comacasa-res.blogspot.es/img/musclos2.jpg

Per la revetlla de Sant Joan acostumo a fer musclos a la marinera, comença la temporada bona del musclo i s'ha d'aprofitar. Aquests eren de roca, petits però eren ben plens! Una mica picantons i regats amb una copeta de cava o vi, són un bon sopar per a qualsevol nit d'estiu!

Aquest any no he tingut temps de fer la coca, però no en va faltar! a la pastisseria López de la Baixa de Sant Pere la fan molt, molt bona, us recomano la pastisseria!

 

MUSCLOS A LA MARINERA

 

Ingredients

 

-         1 kg de musclos de roca

-         Una ceba

-         Una dent d’all

-         Tomàquet madur ben picadet

-         Carn de pebrot (carne de pimiento xoricero) o pebre vermell

-         Pebre negre en gra

-         Pebre negre molt

-         un got de vi blanc

-         una branca de julivert

 

 

Preparació

 

Primer que res rentem el musclos, els traiem les barbes, si estan molt bruts de la closca els rasquem una mica, els posem en una olla amb el got de vi, unes quantes boletes de pebre negre i una branca de julivert, tapem i deixem que s’obrin, de tant en tant donem una remenada, quan veiem que ja estan oberts, apaguem el foc i vigilant de no cremar-nos els deixem només amb una closca, i reservem. Reservem també mig got de l’aigua que han deixat anar els musclos.

En una cassola fem el sofregit posem oli i la ceba tallada ben petita i deixem que s’enrogeixi, afegim l’all talladet petit, remenem, hi aboquem el tomàquet i deixem coure uns minuts, quan tinguem el sofregit al nostre gust anem posant els musclos, hi afegim una mica de pebre negre (són bons que piquin una mica...), julivert picat petit, una mica de l’aigua dels musclos i deixem que facin xup xup uns minuts.

 

(Normalment es compta 1 kg de musclos per persona)

 

Comentarios

Excel·lent! només un comentari; està terminantment i rigurosa prohibida l\'extracció de musclos de roca ja que és un perjudici molt gran per la vida dels roquers; és a dir, no ens deixem enganyar més i si algún peixater/era us diu que són musclos de roca dieu-l\'hi qu el poden denunciar. Amb aquesta trampa el que aconssegueixen és treure més aviat els musclos de les cordes i vendre\'ls més cars. És un comentari carinyos, eh!

i el pebre vermell perque es? per decorar el plat?

estan molt bons (cosa que he retocat aluna cosa)

estan molt bons es una bona recepta

Els musclos de roca són els millors encara que siguen més petitets....una idea boníssima fer-los ací...petonets

Boníssims! Un clàssic d\'estiu que agrada molt! Una abraçada!

Hola Maria! doncs si nois ja tornem a estar al peu del canó! sort que d\'aquí poquet venen vacances! petons!

Bonísims!!! jo també vaig fer per la revetlla. Ens agraden molt. Benvinguda!! Petonets

Añadir un Comentario: