Com a casa. res!

HEMC 35

 

PARTICIPO AMB AQUESTA RECEPTA A HEMC 35hemc 35 - conservas caseras

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/CABELLDANGEL7.JPG 

CABELL D'ÀNGEL

 

Ingredients

 

- carbassa (especial per a cabell d'àngel)

- sucre

- suc llimona

- canonet de canyella

 

Preparació

 

Rentem les carbasses, les partim i en fem trossos, que posarem  en una olla amb aigua, que els cobreixi, i deixem que bulli durant una hora aproximadament, fins que es vegi que està cuita.

La traiem del foc i deixem que s'escorri bé, reservem un got de l'aigua de bullir.

Quan ja s'ha refredat, més que res per no cremar-nos..., amb l'ajuda d'una forquilla anem traient les llavors i una mica els serrells que les aguanten, no costa, i amb la mateixa forquilla traurem la polpa, que surt fàcilment.

Pesem la polpa i la posem en una cassola, si és de fang millor, hi afegim el suc de mitja llimona, el canonet de canyella i la meitat del pes de carbassa, de sucre. Jo tenia 1 kg de polpa de carbassa, així que hi vaig posar 1/2 kg de sucre. Si veieu que està molt sec, podeu tirar-hi una mica d'aigua, de la que hem reservat de bullir la carbassa. Deixem coure durant una hora aproximadament, a foc baix, remenant de tant en tant i amb l'ajuda d'una espàtula i una forquilla anem desfent, despentinant, el cabell d'àngel.

Depenent de si el volem amb un color més daurat o més blanc, el deixarem coure més o menys temps. Jo a casa, quan el feia la meva mare, sempre l'havia vist d'aquest color més claret.

http://comacasa-res.blogspot.es/img/CARBASSES.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/CABELLDANGEL1.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/CABELLDANGEL5.JPG   

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: