Com a casa. res!

PRÉSSEC EN ALMIVAR

 

hemc 35 - conservas caseras2a participació a HEMC 35

http://comacasa-res.blogspot.es/img/PRESSEC5.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/PRESSEC2.jpg   

 

PRÉSSEC EN ALMÍVAR

 

- 1 kg de préssecs (o més)-han de ser dels grocs, que tinguin la carn forta

- sucre

- aigua (mineral)

 

Esterilitzem els pots (han de ser una mica grans), fent bullir en una olla els pots i les tapes uns 10 minuts. Els traiem i reservem.

Mentrestant, pelem els préssecs, els senyalem amb el ganivet pel mig, tot el voltant, (normalment tenen una marca, com un  tall, que ja ens indicarà per on fer-ho) i amb les dues mans fem girar -en sentit contrari-, se'ns partirà fàcilment. Amb la punta del ganivet traiem el pinyol, polim una mica i reservem en un bol, fins a tenir tots els préssecs preparats.

Posem una o dos meitats de préssec en un pot, que quedi ben col·locat, afegim dues cullerades soperes de sucre, i cobrim amb aigua, tornem a posar dos o tres meitats, segons l'amplada del pot, de préssec dues cullerades de sucre i cobrim amb aigua, així fins a omplir el pot, apretem un a mica per què ens quedi ple. Tapem bé, quan ja els tenim preparats, els fem bullir coberts d'aigua uns 15 minuts i els deixem refredar en la mateixa olla. Ja podem guardar-los.

Proveu de fer-los, és molt fàcil i a l'hivern quan no és temps de préssec sorprendreu a tothom!

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1PRESSEC.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/2PRESSEC.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/3PRESSEC.JPG

http://comacasa-res.blogspot.es/img/4PRESSEC.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/5PRESSEC.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/PRESSEC2.jpg

Comentarios

no ma agradat res

ME GUSTAIA HACERLA PERO ME LA MANDARIAN EN ESPAÑOL? X FAVOR

Aquí no tenim els deliciosos préssecs de Lleida per fer-ne amb almívar. Però ja he vist que són ben fàcils de fer! :) Petons!

Quedan muy buenos, aun me quedas dos tarros del verano pasado y siguen perfectos, y buenísimos! No te vas de vacaciones, Mercedes? besos

Que fácil, yo nunca los he hecho, si encuentro a buen precio en el mercado, los haré.

Añadir un Comentario: