Com a casa. res!

SEITÓ EN VINAGRE

http://comacasa-res.blogspot.es/img/BOQUERO.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/BOQUERO1.JPG  

De tant en tant també m'agrada ensenyar-vos alguna de les cosetes salades que faig,  que també ens agraden, eh? però jo sóc molt llaminera i em van més les coses dolces! també us he de dir que disfruto més fent algun  pastís, coca, crema, melmelada ... , que no pas un estofat.

Aquí, uns seitons per acompanyar un vermout o cerveseta, que ara amb la calor  ve molt de gust!!!

 

SEITÓ EN VINAGRE

 

Ingredients

 

-  seitons

-  vinagre (blanc)

-  all i julivert

-  sal i pebre

 

Primer que res traiem el cap, les tripes i l'espina dels seitons, els posem en un bol amb abundant aigua per treure'n bé la sang, i els escorrem. En un bol anem posant els seitons, els salem una mica, posem una altra capa de seitons, salem, ...així fins tenir-los tots, llavors cobrim amb el vinagre de vi blanc, jo sempre hi poso també una mica d'aigua, per treure la fortor del vinagre.

Deixem macerar durant al menys dues hores a la nevera. Quan ja veiem que els seitons són d'un color blanc, ja podem disposar-los en una safata o recipient, fent capes de seitó, pebre ( una  mica), all, julibert (ben picadets), raig d'oli d'oliva, seitó, pebre.... repetim els ingredients per aquest ordre, fent capes de seitó.

Tapem i reservem a la nevera.

 

bon profit!!

Comentarios

ho he fet està boníssim. La pena son els comentaris de certa gent que son uns maleducats i (jilipolles) com és fa dir.

Calen aquests comentaris? És ben bé que no saps què fer perquè ningú et reclama, oi?, quina pena, xicot.

Filles de puta!!

Sou unes filles de la vostra mare jajajajjajajaa que us bombin es mes bona la pizza.

Alexandra, quina gana!!!!! vaig volant a fer-ho. Moltes gracies

Gràcies Alexandra!! molt bona idea, ha d\'estar boníssim! els fas així o tens alguna altra recepta? sempre va bé saber més maneres de preparar-los. Gràcies! una abraçada

Bones, jo també faig seitó, que m\'apassiona, i aquest estiu he provat una recepta fresqueta que feia molt de temps que em voltava pel cap. Vaig agafar una tortilla de blat (de les mexicanes dels burritos) i la vaig omplir d\'enciam, pebrot escalibat, ceba tendra tallada fineta, bonítol a trossets i seitó, amb julivert fresc i talladet. Va quedar fantàstic i és molt refrescant! També s\'hi podria afegir tomàquet o olivada...

Añadir un Comentario: