Com a casa. res!

CHARLOTA DE PRÉSSEC

http://comacasa-res.blogspot.es/img/CHASRLOTA4.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/CHARLOTA5.JPG

Per celebrar que ja fa uns quants anys de casats... vaig fer aquesta Charlota de nata i préssec caramelitzat. Una tarta fàcil i ràpida de fer, i alhora la vaig trobar delicada per a la ocasió.

La recepta és de gastronomiaycia, lloc on s'hi poden trobar receptes ben interessants com aquesta.

En aquest cas està farcida amb nata, però també podem rellenar-la amb una mousse de xocolata, gelatines de fruita... com sempre, podem deixar anar la nostra imaginació...

 

CHARLOTA DE PRÉSSEC

 

Ingredients

 

- un paquet de melindros

- 1/2 l de nata per muntar

- préssecs grans ( uns 4)

- 80 g de sucre blanquilla

- 2 cullerades de sucre de canya

- 2 cullerades de mantega

 

- motlle de parets altes i de poc diàmetre (uns 20 cm) o també podem fer-les individuals

 

Preparació

 

Muntem la nata ben forta, anem afegint el sucre blanquilla, si no voleu que quedi tant dolç posem menys quantitat de la indicada. La reservem a la nevera.

En una paella posem la mantega i quan s'ha fos incorporem els préssecs que prèviament haurem pelat i tallat a galls fins (d'uns 3mm) i a continuació afegim el sucre de canya, donem unes voltes i quan comencin a caramelitzar, retirem del foc i deixem refredar.

Anem col·locant els melindros a tot el voltant del motlle, si sobresurten del motlle, els tallem el tros que sobri (jo no ho vaig fer... i crec que hagués quedat millor, perquè no haguessin sobresortit).

Rellenem fins a la meitat amb la nata, cobrim amb préssec caramelitzat, una bona capa. Cobrim amb la resta de nata i acabem posant el préssec. Reservem a la nevera o bé al congelador, si el volem com a gelat.

El podem decorar amb birutes de xocolata i presentar-lo amb una bona llaçada. (queda molt bé)

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/CHARLOTAPRESSEC.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/CHARLOTAPRESSEC2.JPG

http://comacasa-res.blogspot.es/img/CHARLOTA2.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/CHARLOTATALL.JPG    

 

BON PROFIT  !

 

 

 

 

 

Comentarios

Teresa, per molts anys!! Un pastís ideal per a l\'ocasió! Sí senyora! I amb aquest llaç, fa més goig encara! :) Petons!

Les Carlotes son elegantíssimes i alhora exquisides. Fan molt de goig a taula. La teva segur que va triomfar molt, oi? Molts petons.

Qué maca t\'ha quedat!!! I segur que també boníssima!!! jo vaig fer una fa temps, per l\'aniversari de la meva filla i també va quedar molt bonica. Petonets

Añadir un Comentario: