Com a casa. res!

PATÉ DE TONYINA

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1PATE.JPG 

 

Fa temps que tenia l'apunt d'aquest i d'altres aperitius, no recordo d'on... No l'havia provat tampoc, i aquest diumenge va ser un dels aperitius, que a casa els diumenges sempre es fa el vermut, ja és el primer plat. Ens va agradar molt. Com que no ens agrada massa fort, de tàperes n'hi vaig posar poques, però queda amb un gust molt bo, i com es piquen ben petites no es troba en boca.

hemc 37 - aperitivos

Amb aquesta recepta participo al HEMC37, dedicat als aperitius.

 

PATÉ DE TONYINA

 

Ingredients

 

-         tonyina de llauna

-         mantega (la mateixa quantitat que de tonyina)

-         tàperes (segons us agradi el sabor més o menys fort)

-         una cebeta tendra

-         sal

-         pebre

 

En un bol posem la tonyina escorreguda i la mantega a daus, ho deixem a temperatura ambient. Mentre tant anem tallant la ceba i les tàperes, a dauets ben petitons, afegim una mica de sal, pebre blanc molt i una mica de vermell, remenem bé perquè quedi tot ben integrat.

Reservem a la nevera, ho traurem una estoneta abans de consumir.

Presentem o bé amb torradetes ja untades, o en el bol i cadascú que s’ho prepari al gust.

 

Bon profit!!!

 

Comentarios

Té una pinta deliciosa, però tinc una pregunta, No es passa tot per la batedora o turmix?? No quden trossos massa grossos? els gustos queden ben integrats?? gracies.

Hola Gigi, me n\'alegro que l\'hagis provat i que us agradés, nosaltres també el vam trobar boníssim! Gràcies salutacions!

Teresa, un paté ben bo per un bon aperitiu!! Bona idea! :) Petons!

Segur que estava ben bo!!!! jo en prenc nota!!! Petonets

Estava boníssim!!!

Añadir un Comentario: