Com a casa. res!

PA DE PESSIC de clares d'ou

http://comacasa-res.blogspot.es/img/3CLARES.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/1CLARES.JPG

Aquest pa de pessic és ideal per un bon berenar o esmorzar, queda molt esponjós, suau i amb un gust de taronja que el fa ben especial.

La recepta és de Petit Chef, de la web de canelona.

 

PA DE PESSIC de clares d’ou

 

Ingredients

 

-         6 clares d’ou (a Mercadona venen clares pasteuritzades, vaig buscar l’equivalència 2 clares= a 60 g de clara líquida, per tant vaig posar 180 g)

-         120 g de sucre

-         70 g de mantega tova

-         150 g de farina

-         1 iogurt

-         100 g de suc de taronja

-         1 paquet llevat (Royal)

-         Un pessic de sal

-         Sucre llustre per decorar

 

Muntem les clares d’ou amb el pessic de sal, que quedin ben fortes. En un bol posem la resta d’ingredients i barregem bé, hi afegim les clares muntades a poc a poc, amb una espàtula, de dalt a baix, perquè no ens perdi volum.

 

Aboquem la barreja en un motlle que haurem engreixat i enfarinat (traiem l’excés de farina). Coem a 180 º, forn preescalfat, durant 30-35 minuts (el punxem per veure si ja està cuit).

Deixem refredar i decorem amb sucre llustre, o com ens agradi.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/4clares.jpg Bon profit !

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: