Com a casa. res!

XAMPINYONS AMB OUS DE GUATLLA

http://comacasa-res.blogspot.es/img/XAMPI.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/XAMPI2.JPG  

Ahir 25 d'octubre, a Isona, es va celebrar la 7a Fira del Bolet.

Demà us en faré una mica la crònica, però per fer-ne un tast, us poso aquesta tapa, aperitiu, que vaig provar a casa d'uns amics, sense l'ou, i que he fet perquè ens va agradar molt, afegint-hi l'ou ferrat.

 

XAMPINYONS AMB SOBRASSADA I OUS DE GUATLLA

 

Ingredients

 

- xampinyons una mica grans

- sobrassada (ibèrica)

- ous de guatlla

 

 

Rentem els xampinyons, separem les cames dels barrets. Els coem al forn, han de quedar ben cuits, omplim la part interna dels barrets amb la sobrassada, fem els ous ferrats i els posem damunt la sobrassada, que amb l'escalfó de l'ou es desfarà una mica. Si els volem més calents, els podem posar una mica al forn (però vigileu que l'ou ferrat no quedi massa fet).

 

Bon profit!

Comentarios

Teresa, He pensat de fer els panellets aquest any com tu, però m\'agradaria fer-ne uns de xocolata. Hi poso una mica de xocolate postres desfeta en el massapà??? Enhorabona pel teu blog!!! Anna Escrito por Anna 19/10/2009 13:28

Teresa, la sobrassada amb els ous al damunt és deliciosa i si això ho posem al dmaunt d\'un bolet... nyam!! :) Petons!

Gràcies a totes! Quinta del Luculus, un placer participar, el tema ha gustado... la alta participación lo dice todo. Gràcias Anna, jo de xocolata no en faig, i mira que sóc xocolatera... quan tinguis el massapà, reservan una mica i en aquest hi barreges xocolata en pols, també pot quedar bé ratllant-ne una mica, per trobar trossets... que et sutin molt bons!

Tanto La Olla Suiza como nosotros queremos agradecer vuestra entrega, participación y buena acogida, así que era imprescindible agilizar el esperado resumen, y ya lo tenéis publicado Gracias de nuevo!

Una tapa deliciosa i sorprenent, la combinació de sabors ha de quedar molt bé.

Quin aperitiu més original!!!

Añadir un Comentario: