Com a casa. res!

7a FIRA DEL BOLET

 http://comacasa-res.blogspot.es/img/1CISTELLA.JPG

http://comacasa-res.blogspot.es/img/PROGRAMA.JPG

 

El passat diumenge 25 d’octubre és va celebrar a Isona, el meu poble, la Fira del Bolet.

Aquest any va fer el pregó la Núria Feliu, però no va cantar...

A la plaça del Bisbe Badia, plaça de l’Ajuntament, es troben les parades dels diferents productes de la terra i també d’altres indrets, formatges, olis, botifarres, mel, melmelades, coques i tarrons... és a dir, el lloc adequat on deixar-s'hi els calerons...

Es fa una cercavila, que surt del pati de l’escola pública Aeso, amb totes les penyes: Camagrocs, Mocoses, Cucats i Podrits, Tocats del bolet... Aquest any, acompanyades i animades per la colla de grallers i xancres de la Casa del Sol Naixent de Tremp, van acabar a la plaça de l’Ajuntament, on van ser rebudes amb aplaudiments per la gentada i les autoritats.

En acabar el pregó, tothom va anar cap a la plaça de l’Arrabal, on estaven exposades totes les cistelles, dels particulars i de les penyes, tot passant per la sala del ping-pong on vam poder veure tot un ventall de plats cuinats amb bolets. Més tard és van lliurar els premis a les diferents categories: la millor cistella, el bolet més verinós, el més gros... és a dir, que gairebé tots i tothom queda content!, que és del que es tracta!

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/2CISTELLA.JPG 

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/PREGO2.JPG http://comacasa-res.blogspot.es/img/EXPOBOLETS.JPG

A l'exposició vam poder veure i conèixer diferents classes de bolets, bons, verinosos, coneguts i desconeguts... peus de rata, amanitas, de soca...

 

Animeu-vos i veniu-hi l'any que ve!

Comentarios

Vermells, hi sou convidats!

Apuntada per l\'any vinent! Muac.

Hola Carmen!! quina gràcia veure que t\'has animat! Només he fet una petita nota de la fira, però està molt bé, ja em van explicar que s\'havia fet un curs, m\'hagués agradat molt poder fer-lo!!! me n\'hauré de venir a viure a Isona... petons!

Hola Teresa soc la Carmen ,ja veus quina fira mes maca que fem a Isona,quanta gent aquet any,aixó dels bolets agraden a tothom,vam fer un curset de cuina , a la cuina del colegi amb un cuine del hotel Sigle XX de Tremp molt be ens va agrada molt.fins aviat.

Añadir un Comentario: