Com a casa. res!

REGAL DE REIS

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1JAMIE.JPGhttp://comacasa-res.blogspot.es/img/2JAMIE.JPG  

Els Reis sempre es porten bé, per sort ...! us ensenyo un dels regalets, és un estri per a picar, barrejar, fer vinagretes... és del Jamie Oliver, no se si coneixeu aquest gran cuiner, a mi m’agrada molt el que fa, com ho fa i suposo que està boníssim, jo he fet alguna coseta d’ ell i un èxit! Les receptes que fa tampoc són ni complicades ni difícils, té quatre llibres editats, al menys jo tinc aquests, que m’han anat regalant perquè saben que en sóc seguidora.

Em va fer molta il·lusió perquè ja li tenia l’ull posat!

Ahir el vaig estrenar, feia un pollastre sencer al forn, amb la bossa... que ja us he posat alguna vegada, i el vaig untar amb una barreja d’herbes, pebre (barreja de 4 pebres, incloent guindilla, molt i molt utilitzada per aquest cuiner), sal, romaní, llorer... es a dir tot el que tingueu, una bona barreja. Quan ja estan tots els ingredients secs picats, podem posar si volem l’all, julivert, tornen a picar i per últim si volem una mica d’oli i tornem a barrejar. El resultat és una pasta amb la qual untarem tot l’interior del pollastre, i també en posem entre pell i la carn dels pits, (amb els dits obrim una mica la pell per poder posar-la), amb la resta de pasta suquem per damunt la pell. Rentem mitja poma i la posem dins, junt amb mitja llimona, col·loquem el pollastre dins la bossa especial per enfornar, i coem a 180-200º durant una hora i mitja, depenent del pes del pollastre.

Comentarios

Això sí que és un bon regal de Reis, d\'aquells pràctics que ens faciliten la feina a la cuina :) M\'encanta en Jamie Oliver!

I es que els reis de l\'Orient tot ho saben!!! a tu et van portar un regal fabulós, el posem a la llista per als reis de l\'any vinent. PEtons.

Añadir un Comentario: