Com a casa. res!

RISSOTTO AMB CAMAGROCS

http://comacasa-res.blogspot.es/img/RISSOTOCAMAGROCS.JPG 

RISOTTO AMB CAMAGROCS

 

Ingredients
- 350g arròs
- 1 ceba
- camagrocs (uns 200g)
- 1/2 got vi blanc
- 1 litre brou de verdures (aprox.)
- 3 cullerades parmesà ratllat (al gust)
- 1 nou de mantega (opcional)
- oli d'oliva
- sal
- cebollins

 

En una cassola posem un raig d’oli d’oliva, hi sofregim els bolets, que haurem rentat bé, els reservem, en aquest oli sofregim la ceba, tallada ben petita, a foc baix. Quan ja tenim la ceba ben rosseta, aboquem l’arròs, donem unes voltes, afegim el vi, remenem per tal que s’evapori l’alcohol,  a continuació anem afegint brou de mica en mica, no n’ afegim més fins que l’arròs està gairebé sec, quan faltin uns 10 minuts afegim els bolets, salem i remenem, sempre contínuament, fins que el tinguem cuit (uns 18 minuts).

Apaguem el foc, afegim la nou de mantega i el parmesà, remenem. Per acabar podem  posar per sobre una mica de cebollins tallats ben petits.

 

 

 

Comentarios

M\'agrada l\'arròs de totes maneres. Aquest t\'ha quedat espectacular!!!! Petonets

Añadir un Comentario: